In 4 stappen laat je je woondromen uit komen!

Werk samen met ons aan een persoonlijk en passend ontwerp voor jouw interieur

1/ STIJL, KLEUR EN SFEERBEPALING: WOONQUIZ

2/ WONINGGEGEVENS EN SPECIFIEKE WOONWENSEN

3/ WIJ GAAN EEN ONTWERP VOOR JE MAKEN

 

4/ ONTWERP DOWNLOADEN

1/ STIJL, KLEUR EN SFEERBEPALING: WOONQUIZ

Om een persoonlijk ontwerp te kunnen maken hebben we eerst nog wat informatie van je nodig.

WOONBELEVING BEPALEN

Beantwoord de vragenlijst over jouw smaak, stijl en je favoriete kleuren. Er zullen hier wat beslissingen genomen moeten worden, denk goed na over je woonwensen. Wij gebruiken de informatie als basis voor het uiteindelijke ontwerp.

ACCOUNT AANMAKEN

Een account heb je nodig om:

– Eerder gegeven antwoorden te wijzigen of te bekijken.
– In te loggen om het door ons gemaakte ontwerp te downloaden.

AANBETALEN

Hier vragen we je om de aanbetaling van 25% via iDeal te doen. Zodra deze betaling bij ons binnen is, sturen wij de bevestiging van de betaling naar het door jou opgegeven e-mailadres. Uiteraard zetten we het ontwerpproces ondertussen in gang.

2/ WONINGGEGEVENS EN SPECIFIEKE WOONWENSEN

Voor een op maat gemaakt ontwerp hebben we de afmetingen van de door jou gekozen ruimte nodig.


WENSEN OMSCHRIJVEN

Nog enkele aanvullende vragen om je beter te leren kennen. Op die manier kunnen we een ontwerp maken dat zo goed mogelijk bij je past. Hier kun je ook foto’s en webpagina’s toevoegen van interieurs die jij mooi vindt. Deze informatie gebruiken we om voor jou het meest persoonlijke ontwerp te maken.

AFMETINGEN DOORGEVEN

We kunnen niet aan de slag zonder foto’s en afmetingen van je interieur. We vragen je om deze hier toe te voegen. Als je geen plattegrond van je interieur hebt, meet deze dan op. We hebben hier een handige handleiding voor. Het is niet moeilijk maar let op, het moet wel nauwkeurig gebeuren. De afmetingen vormen namelijk de basis voor het hele verdere proces.

Opmeten, stap voor stap:

– Meet eerst de volledige lengte van elke muur.

– Meet dan de breedte van de ramen en deuren.

– Meet vervolgens de afstand van de hoeken van de kamer naar de ramen. Doe hetzelfde voor de deuren.

2_Afmetingen doorgeven en bestellen_uitleg1

– Meet de hoogte van de ruimte van de vloer tot aan het plafond.

– Meet vervolgens de hoogte van elk raam en elke deur.

– Meet tenslotte de afstand van de ramen tot de vloer en het plafond. Doe hetzelfde voor de deuren.

2_Afmetingen doorgeven en bestellen_uitleg2

3/ WIJ GAAN EEN ONTWERP VOOR JE MAKEN

Hier zorgen we dat je dromen en ideeën vorm krijgen. Gebaseerd op je voorkeur, smaak en woonwensen gaan we een ontwerp voor je maken. Dit ontwerp bestaat uit 8 delen:

MOODBOARD

KLEURENVOORSTEL

MATERIALENVOORSTEL

MEUBILAIRVOORSTEL

 

PLATTEGROND

ARMATUURVOORSTEL

VERLICHTINGSPLAN

3D IMPRESSIES

Ons ontwerpmagazine begint altijd met het moodboard. Het is een collage van verschillende afbeeldingen die samen de sfeer van je nieuwe interieur uitstralen.

Dan volgt het kleuren- en materialenvoorstel. Dit is een samenvatting van alle materialen, stoffen, behangen en verven die wij in jouw ontwerp adviseren. Om het nog makkelijker te maken staat er naast elk item een link naar een webshop waar je ze meteen kunt bestellen.

Het meubilair- en armatuurvoorstel werken ook met hetzelfde principe. Je krijgt een overzichtelijk voorstel van alle meubels en lampen. Elk product compleet met foto, omschrijving en link naar de webshop. Hoe makkelijk is dat?

De plattegrond laat de nieuwe indeling van je ruimte zien. In kleur, met alle belangrijke afmetingen. In het verlichtingsplan worden alle lichtpunten overzichtelijk aangegeven op de plattegrond, zodat duidelijk is waar welke lamp komt. Bij de plattegrond en het verlichtingsplan staan extra omschrijvingen en tips hoe je je ruimte het best kunt besteden.

Het ontwerpmagazine sluit af met twee prachtige 3D renderingen. Met deze realistische beelden van je nieuwe interieur is het ontwerp helemaal compleet.

4/ ONTWERP DOWNLOADEN

Zodra je ontwerp klaar is, krijg je van ons een e-mail. Na de restbetaling kun je het ontwerp downloaden en ervan genieten.