Klanten over rustieke woonkamer ontwerp: We zijn heel enthousiast

We zijn super blij met het interieurontwerp. Het begint al bij de voorpagina. De eethoek is helemaal onze stijl geworden. Mooie sfeer zo. We worden er happy van. Lampen en schilderij bij eettafel gaan we zeker doen! Kleuren en materialen zijn mooi en prettig, warm, fijne combinaties.
Het verlichtingsplan helpt ons enorm. Lampen zijn onze smaak en zullen we zeker aanschaffen. De oranje en grijze kleur accenten zijn prettig. De bank met de kussens is fijn. Leuk zo!
En wat helemaal super is, is dat we de spullen direct kunnen aanschaffen. Ideaal. Voor ons althans, omdat we weinig tijd hebben om te winkelen en/of daar moedeloos van worden en het geheel niet konden overzien. Nu niet! Heel fijn. Bedankt!

– Naomi


Klanten over turquoise slaapkamer ontwerp: ziet er erg leuk uit!

Al vrij snel na mijn aanvraag kreeg ik het ontwerpvoorstel via de mail toegestuurd. Eerste reactie: spannend! Het zag er zo gaaf uit, vooral de 3D’s vond ik erg mooi. De ontwerper heeft goed geluisterd naar mijn wensen, zo komt mijn lievelingskleur turquoise heel mooi naar voren in het ontwerp. De sfeer en meubels zijn ook helemaal mijn stijl, leuk! Erg fijn dat de artikelen welke in het ontwerp verwerkt zijn, ook zo gemakkelijk te bestellen zijn via de verschillende webshops. Ben echt blij mee!

– Alexandra


Klanten over mintgroene kinderkamer ontwerp: wat is het mooi geworden!

Het is zo fijn dat je niet hoeft na te denken over hoe je babykamer eruit komt te zien. Via de links kan je alles makkelijk via internet bestellen. Je hoeft alleen de keuze te maken wat je wel of niet neemt. Voor ons de ideale oplossing. Super! Bedankt Woonmakers!

– Naomi & Bas