Kleuren van 2017: Blauwgrijs, donkergroen, donkerblauw en aardse kleuren.

De kleur van 2017 is Denim drift, uitgekozen door Flexa. Denim drift is een blauwgrijze kleur: fris, veelzijdig en tijdloos dat afhankelijk van hoe je het toepast er steeds weer anders uit ziet. Denim drift sluit aan perfect bij het thema voor 2017: “Life in a new light”, vier leven en geniet van de simpele dingen.
 
We gaan het komende jaar deze blauwe kleur in verschillende tinten vinden: van licht grijs tot donker blauwe tinten. Deze kleur zou niet alleen op de muren en op de meubels terug komen maar ook in verschillende accessoires, zoals bijvoorbeeld: kussens, kleden en vazen.Echt een kleur van nu, dat in allerlei sferen en talloze interieurstijlen toegepast kan worden.
 

Slaapkamer blauwgrijs
Eetkamer blauwgrijs

 
De echte must-have als donkere kleur voor in je interieur is donkergroen en donkerblauw. Deze twee kleuren geven veel warmte in je huis, combineer het met wat tinten brons, koper of goud.
 

Donker groene kleden
Donkerblauwe eetkamer
Donkergroene slaapkamer

 
Aardse kleuren zien we steeds vaker terug. Deze kleuren geven een natuurlijke en warme uitstraling. Om de warmte en natuurlijke sfeer er in te houden is het bijvoorbeeld erg mooi om planten en warme wollige texturen te combineren met de aardse kleuren.
 

Aardskleurige woonkamer
Aardskleurige kussens