Groene industriële woonkamer

Hoe richt je een industriële interieur in? Bijvoorbeeld zoals wij: door het gebruik van stoere materialen zoals staal, beton, bakstenen of leer. De industriële stijl draait namelijk allemaal om de juiste materialen.

Als basis voor onze groene industriële woonkamer hebben we beton vloer gebruikt. Naast het industriële hebben we veel met groen tinten en hout gewerkt om zo een warme huiselijk sfeer te creëren. Bij de zithoek hebben we voor een Chesterfield bank gekozen en daardoor de industriële stijl gecombineerd met vintage. Bij de eethoek hebben we grote rustieke tafel met ijzer frame voorgesteld in combinatie met groene gestoffeerde stoelen. De sfeervolle lampen maken het plaatje compleet.
 
Industriele-woonkamer-zithoek
In een industriële ruimte al die stoere materialen kunnen ook een kille en koude look geven, daarom is het belangrijk om er wat warme materialen aan toe te voegen. Wij hebben verschillende onbewerkte soorten houten gebruikt, koeienkleed, gezellige kussens en gestoffeerde eetstoelen. Zo een mix zorgt voor een gezellige en toch stoere uitstraling van onze woonkamer.
Industriele-woonkamer-moodboard
 
Industriele-woonkamer-materialen
 
Industriele-woonkamer-plattegrond
 
Industriele-woonkamer-eethoek
 
Industriele-woonkamer