Werelds interieur

Ontwerp van een werelds interieur, gebaseerd op ton sur ton tinten gecombineerd met kunst vondsten meegenomen van de wereldse reizen. Met reizen, verzamel je de mooiste items voor in huis. Alsof je thuis een rondje om de wereld maakt. Als interieurstijl is dit het tegenovergestelde van strak en minimalistisch. Je gebruikt dan ton sur ton kleuren, mix van prints, planten en bijzondere vondsten (opgedaan tijdens het ‘reizen’) Niet te strak en gestyled, en met invloeden uit alle hoeken en culturen van de wereld.
 
Inspired by earth color_3D_5

 
De ton sur ton tinten, mix van prints, materialen en de bijzondere vondsten komen in beeld met deze 3D visualisatie. Het oogt warm, gezellig en persoonlijk.
 
Het materialen voorstel geeft een goed beeld van de geadviseerde kleuren en combinaties.
Bruin en grijs en cognac zijn goede kleuren om mee te combineren. Let er wel op dat de ondertoon van een kleur de combinatie kan versterken of afzwakken.
 
Inspired by earth colors_ kleuren en materialen

 

Inspired by earth colors_ plattegrond

 
Doormiddel van een meubelvoorstel en het handige lijstje met links bestel je jouw meubels direct en zelfstandig. Op deze manier hoeft je de deur niet eens uit!

Het verlichtingsplan , de combinatie van strakkere en eenvoudige vormen in de verlichting werkt goed in dit wereldse interieur. Met de directe links zijn de lampen zo aangekocht.
 

Inspired by earth colors_ 3D 2

 
Inspired by earth colors_ verlichting

 

Inspired by earth colors_ 3D 1

 

Inspired by earth color_3D_4
 
Het gebruik van verschillende soorten en kleuren hout, mits goed op elkaar afgestemd, geven jouw ruimte een natuurlijke en huiselijke uitstraling. Niet te strak gestyled en met invloeden uit de wereld!

Grote plafond-hoge ramen in je ruimte? Top! Op deze manier kun je goed gebruik maken van natuurlijk licht.
Hier zie je dat het wereldse interieur een warm, gezellig en persoonlijk beeld geeft. Zo kun je je reisvondsten blijven toevoegen in je woonkamer.
 
Meubelen hergebruiken? Dit kan natuurlijk ook bij Woonmakers. Wij nemen jouw bestaande meubelen mee in je woonvoorstel. Hier zie je bijvoorbeeld de bestaande stoelen gecombineerd met een nieuwe stoere tafel. Het houten schilderij geeft die wereldse look zonder het druk te maken.
 
Inspired by earth color_3D_3